bilder som står ut från mängden

01 / 05

DENNA DAG ÄR BARA FÖR DIG

Du får glömma din vardag för några timmar, och få känna dig stark och vacker. Jag ger dig något mer än bara fina bilder. Jag ger dig en upplevelse där du får känna dig ordentligt bortskämd, en helt skräddarsydd dag för DIG, där du får magiska bilder som minnen från din dag. 

AVSLAPPNAD FOTOGRAFERING

Det är en stor chans att du glömmer bort att vara nervös framför min kamera, för mina kunder har ofta väldigt roligt under mina fotograferingar. Jag lägger mycket energi på att få alla kunder avslappnade, och jag ger dig de direktiv du behöver för att fånga DIG. 

VACKRA FOTOPLATSER

För att ge dig de vackraste fotoplatserna och ljuset i dina bilder, lägger jag mycket tid på platsen för din fotografering. Jag fotar året runt, och anpassar platserna därefter. Oavsett om du väljer mars eller augusti, kommer du få den finaste platsen för säsongen

DIN FOTOGRAFERING

Barnfotograf Kungsbacka

Vi möts upp ca 15 min innan vi ska ut och fotografera. Du hinner varva ner och stämma av om du har några funderingar kring din stund. Jag har ett stort urval av magiska platser inom gångavstånd från den plats vi bestämt att fotografera dig på, varje plats väljs noggrant utifrån dina önskemål.

Fotograferingen är väldigt naturlig utan konstiga “poser”. Vi fotograferar med möjlighet till ombyten och variation av platser.