Du älskar fotografi. Men nu behöver du en utmaning för att komma vidare.


Kurserna riktar sig både till företag och privatpersoner, dig som är erfaren fotograf som behöver komma ur gamla hjulspår, och till dig som nybliven entusiast som vill få en bra start.

Fokus för kurserna är bildseende och bildskapande, oavsett du vill arbeta kommersiellt eller fotograferar för din egen skull. De är inget för den som vill lära sig mer om teknik.

KONSULTATION & UTBILDNING - VISUELL KOMMUNIKATION


Skälet till att bilder är så tilltalande för oss människor handlar i grund och botten om hur vår hjärna fungerar när den tar emot och behandlar information. Medan vi egentligen inte ens har medfödd kognitiv kapacitet för att behandla ord har vi helt andra förutsättningar när det gäller bilder.


• Vår hjärna kan registrera bilder som endast visas i 13 millisekunder.

• Vi kan få en uppfattning av en visuell scen på mindre än en tiondels sekund.

• 90 procent av informationen som mottages av hjärnan är visuell.

• Hjärnan processar bilder 60. 000 gånger snabbare än text.

• Vi minns bara 10% av information vi hört tre dagar efter att ha hört det, men minns 65 % av informationen om den hängde ihop med relevant bild. (Källa: Visual Teaching Alliance & LifeLearn)

DÄRFÖR ÄR BILDER VIKTIGA OM DU VILL NÅ DINA KUNDERKonsultation & utbildning från 2650 kr/2 tim


social media

En föreläsning om, att förstå vikten av att ha bra bilder. Vi pratar också om vad som är bra att tänkta på när man publicerar på social media. Att tagga bilder, tider och bildspråk. Hur man kan lägga upp ett arbetsflöde i sina sociala kanaler.

Har ni en egen ide om vad ni skulle få inspiration kring bilder? Hör av dig så tar vi fram en föreläsning som passar just ditt företag!

Från 1800 kr/pp

workshop

Behöver du kunna ta bra bilder anpassad för social media, hemsidor och webbshop?

Gå en workshop som är personligt anpassat utefter ditt företag och behov.

Från 1450 kr/pp

fotokurs på egen hand

DU BESTÄMMER INNEHÅLLET För dig som kan grunderna inom foto men som vill utvecklas och arbeta med foto på ett personligt sätt. Skräddarsydd och specialanpassad efter dina behov och önskemål. Privatkurserna kan delas upp på flera dagar. På mina privatkurser är du enda deltagaren och du får möjlighet att verkligen utveckla dig.

  • Telefonmöte/zoom för att prata om innehåll och önskemål
  • Privatkurserna hålls i Kungsbacka
  • Du kan dela upp kursen på 1,2 eller 3 dagar
  • Du bestämmer innehållet

Privatpersoner och nystartade företag får 25% rabatt. Priset som anges nedan är efter rabatten. *Nystartat företag = Företaget ska bildats inom 2 år.

Från 4000 kr